Her vil der løbende blive orienteret, hvis der er nyt fra bestyrelsen eller andet til medlemmerne.

Så er der nyt om nøgler

Så er der efter 7 måneder (SYV) endelig kommet nøglebrikker til vores klub, så der er udlevering af brikker i morgen onsdag den 29. maj 2019 mellem kl. 16.30 og 18.00, og så løbende de næste dage, følg med på vores hjemmeside. OG HUSK, DEM DER PT HAR NØGLE MÅ IKKE BRUGE DEM, SÅ GÅR ALARMEN.

Fyraftensøl/vand

Mens vi på snart 6. måned venter på vores nøglebrikker,  vil vi prøve, at få lidt liv i klubben ved, at vi er nogle stykker der vil mødes til en fyraftensøl/vand hver dag fra kl. 16-17, så håber, at der er nogle medlemmer der vil komme forbi.