Her vil der løbende blive orienteret, hvis der er nyt fra bestyrelsen eller andet til medlemmerne.

©kastbjergdesign

Så er der lidt nyt om vores nye lokaler/nøgler

I forbindelse med, at vi har fået vores nye klubhus er vi så småt ved, at komme på plads, vi venter stadig på de nye nøgler til medlemmerne, men ligeså snart vi har fået dem vil der blive skrevet her og på Facebook så man kan få den gamle nøgle ombyttet,  se mere her:

"Søndagskaffe"

Festudvalget vil hver den første søndag i måneden arrangere kaffe med  hjemmebagt brød/kage i klubben.

(Næste gang søndag den 5. maj  2019 kl 14.30.)

HUSK AT MELDE FLYTNING!!!!

I forbindelse med udsendelse af årsprogram og opkrævning for 2019 kan vi konstatere, at nogle af de adresser vi har ikke passer mere, så er du flyttet kan kan du opdatere din nye adresse her.

Klubstandere

Kr. 50,- pr. stk.

Klubtrøjer

Kr. 35,- pr. stk.

3 stk. kr. 100,-

Størrelse: small-xxxl

Regler for tobaksrygning

Der er rygeforbud i vores  klubhus.

Ansvarsforsikring

Husk at vores ansvarsforsikring er flyttet over til Danske Tursejlere. Forsikringen bliver opkrævet særskilt direkte fra dem.