Her vil der løbende blive orienteret, hvis der er nyt fra bestyrelsen eller andet til medlemmerne.

"Søndagskaffe"

Festudvalget vil hver den første søndag i måneden arrangere kaffe med hjemmebagt brød/kage i klubben.

(Næste gang søndag den 3. marts 2019 kl 14.30.)

Orientering om vores nye lokaler

I forbindelse med, at vi har fået vores nye klubhus er vi så småt ved, at komme på plads, vi venter stadig på de nye nøgler til medlemmerne, men ligeså snart vi har fået dem vil der blive skrevet her og på Facebook så man kan få den gamle nøgle ombyttet.